Image

Dragi vizitatori,

Desi suntem un club relativ tânăr, inființat in mai 2015, am reusit să câstigăm inimile brasovenilor, dar si pe cele ale oamenilor din această țară, cu un proiect de suflet, intitulat “Rotary susține Prima Scoală Românească”.

Nu este singurul proiect de succes! Am ajutat tineri in scaune cu rotile   să-si implinească visul de a dansa la competiții internaționale, am susținut visul unui campion național de tenis in scaun rulant să se pregătească

...
Image

Primul Club Rotary din România s-a inființat in 1929, la Bucuresti, urmat de alte cluburi in Cluj,Timişoara,Arad, Braşov, Câmpina, Cernăuţi, Iaşi şi Ploieşti. Cu nouă cluburi, în anul 1936, se creează Districtul românesc, care primeşte numarul 84.

In 1939, mişcarea rotariană este interzisă, de catre regimurile autoritare, în toată zona central-est-europeană.

Cu sprijinul rotarienilor francezi, in 1992 se reînfiintează Clubul Rotary Bucureşti. In mai puţin de trei ani,

...
Image

Cu o istorie de peste un secol, Rotary este una dintre cele mai mari organizații mondiale, ce numără peste 1,2 milioane de membri. Totodată, este singura organizație neguvernamentală din lume care are ambasador la ONU (Organizația Națiunilor Unite).

Alcătuită din peste 34.000 de cluburi in intreaga lume, Rotary formează o rețea globală de lideri in diverse domenii de activitate, care isi oferă in mod voluntar timpul si talentul pentru a servi comunitățile din care fac

...
Copyright © Rotary Kronstadt 2019. All Rights Reserved.